search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:17
MENU CLOSE

Ειρήνη Σκυλακάκη: Αυτή είναι η τραγουδίστρια κόρη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών (videos)

05.08.2020 14:53
Ειρήνη Σκυλακάκη: Αυτή είναι η τραγουδίστρια κόρη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών (videos) - Media

 

Στον πρόσφατο ανασχηματισμό, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, είναι ο Θόδωρος Σκυλακάκης.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως η κόρη του κ. Σκυλακάκη, Ειρήνη Σκυλακάκη, είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Η Ειρήνη Σκυλακάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Σε ηλικία δεκατριών ετών απέκτησε την πρώτη της κιθάρα και όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, από τότε δεν έχει σταματήσει να γράφει στίχους και να συνθέτει τη δική της μουσική.

 

Κυκλοφόρησε τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της ‘Wrong Direction’ τον Σεπτέμβριο του 2012, με ενορχηστρώσεις και παραγωγή Ευριπίδη Ζεμενίδη. Το πρώτο της single ‘In the Light’ ήταν η επίσημη επιλογή του Cosmote Jumping Fish για το φθινόπωρο του 2012, ενώ συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ‘Αν’ και στην βραβευμένη διαφήμιση του νερού Ζαγόρι ‘Το καλό το έχουμε μέσα μας’.

Tο καλοκαίρι του 2013, η Ειρήνη εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ του Εν Λευκώ, το Rockwave αλλά και στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Παρουσίασε τη δεύτερή της δουλειά, τον δίσκο ‘Before Dawn’ το Σεπτέμβριο του 2014 ο οποίος επελέγη από την Athens Voice ως δίσκος της χρονιάς. Ακολούθησαν συναυλίες στο Fuzz, στην ταράτσα του gazARTE και στον Ιανό και τον Σεπτέμβριο του 2015 η Ειρήνη επέστρεψε στο Λονδίνο για να κυνηγήσει το όνειρο της και εκτός Ελλάδας και να ηχογραφήσει τον τρίτο της δίσκο. Εκεί γνώρισε τον Danton Supple, παραγωγό μεταξύ άλλων του Χ&Υ των Coldplay, ο οποίος ανέλαβε να κάνει την παραγωγή του τρίτου της δίσκου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:17