search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν πληγώθηκα απλώς, ακυρώθηκα τελείως – Δεν έχω να αποδείξω κάτι περί ηθικής» (Video)

07.08.2020 10:38
Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν πληγώθηκα απλώς, ακυρώθηκα τελείως - Δεν έχω να αποδείξω κάτι περί ηθικής» (Video) - Media

 

Στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” είχαν αντιμετωπίσει on air τη σεξουαλική παρενόχληση σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ.

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι περί ηθικής. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Καλό θα είναι να μπορούμε να κοιτάμε και πέρα από αυτές. Δεν είναι κάτι το οποίο με τιμά.

Δεν πληγώθηκα απλώς, ακυρώθηκα τελείως. Το θέμα δεν είναι αν πληγώθηκα από τα σχόλια, πληγώθηκα από μένα και τη δική μου, εκείνη την ώρα, μη ευελιξία να αντιληφθώ κάποια πράγματα.

Νομίζω ότι σε ανθρώπους που είναι επαγγελματίες χρόνια και θέλουν να λένε ότι έχουν κρίση και αντίληψη, αυτό είναι το πιο σκληρό… Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24