search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:05
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο ξενοδοχείο που μπαίνει σε καραντίνα μετά από κρούσμα κορωνοϊού

08.08.2020 06:27
Γεωγραφική κατανομή: Διατηρεί τη δυναμική του ο ιός σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα - Media

 

Ένα ολόκληρο ξενοδοχείο τίθεται σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας μετανάστης που διέμενε εκεί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Mega, από σήμερα Σάββατο 8/8 και για 14 ημέρες οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και όσοι μένουν σε αυτό, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα είναι σε καραντίνα.

Από τις 6 το πρωϊ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο και επιτηρούν την τήρηση της καραντίνας απαγορεύοντας την είσοδο και την έξοδο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Αγ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ξενοδοχείο το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε αρκετούς πρόσφυγες και μετανάστες που παρουσίαζαν διάφορα υποκείμενα νοσήματα και συνεπώς δεν έπρεπε να διαμένουν σε δομές φιλοξενίας.

Στο μεταξύ τα ξημερώματα Σαββάτου είχαμε καταδίωξη αυτοκινήτου που μετέφερε παράνομα μετανάστες στη Θεσσαλονίκη. Σημειώθηκε σύγκρουση του αυτοκινήτου με τους μετανάστες με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:01