search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 03:09
MENU CLOSE

Λίβερπουλ: Το… «Last Dance» του Κλοπ – Χόρευε δίπλα-δίπλα με τους παίχτες του (Video)

20.05.2024 18:56
klop-new

Ο Γιόυγκεν Κλοπ μετά από εννιά χρόνια στον πάγκο της Λίβερπουλ αποτέλεσε παρελθόν και το αντίο των Reds στον προπονητή που τους έκανε ξανά πρωταγωνιστές σε Premier League και Ευρώπη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της Λίβερπουλ εκεί όπου ο Γερμανός τεχνικός έφτασε πεζός συνοδευόμενος από ορισμένους παίκτες του κρατώντας ένα ποτήρι κρασί και δείχνοντας πολύ χαλαρός.

Ωστόσο μετά το δείπνο η αίθουσα του ξενοδοχείου μετατράπηκε σε μια… ατελείωτη πίστα χορού με τον Γιούργκεν Κλοπ να… δίνει ρέστα.

Αρχικά εμφανίστηκε επί σκηνής με το αγαπημένο του καπελάκι ανάποδα να χορεύει την ώρα που ράπαρε ο παλαίμαχος άσος των κόκκινων Τζον Μπαρνς.

Λίγο αργότερα ο 56χρονος τεχνικός εμφανίστηκε σε ένα άλλο βίντεο στη σκηνή χορεύοντας δίπλα, δίπλα με τους παίκτες του το The Best από την Tina Turner.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια κοιμήθηκε… αγκαλιά με την κούπα! (photo)

Η ΑΕΚ κέρδισε Λαμία (3-0) και χειροκρότημα, αλλά ο τίτλος έφυγε για… Τούμπα (videos)

ΠΑΟΚ: Το πάρτι στα αποδυτήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η βιντεοκλήση του Σαββίδη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16