28/09/2020 15:34:25

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού από το Β’ Πρόγραμμα της ΕΡΤ

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού από το Β’ Πρόγραμμα της ΕΡΤ - Media

 

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται στις 16 Αυγούστου 2020, όταν έφυγε από τη ζωή η εμβληματική Βίκυ Μοσχολιού. Λίγους μήνες νωρίτερα, την ίδια χρονιά, μας είχε αποχαιρετήσει ο δημοσιογράφος και επί δεκαπενταετία συνεργάτης της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο Πάνος Γεραμάνης, των «Λαϊκών βάρδων» του Δεύτερου Προγράμματος.

Την άνοιξη του 1998, η Βίκυ Μοσχολιού είχε βρεθεί στα studio της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, καλεσμένη σε μια σειρά εκπομπών των «Λαϊκών βάρδων» του Πάνου Γεραμάνη μιλώντας για τη ζωή της και την τεράστια καριέρα της, εστιάζοντας κυρίως στα παιδικά της χρόνια, στις πρώτες μεγάλες επιτυχίες της και στις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα. Επίσης, είχε αναφερθεί και στις πολυάριθμες συνεργασίες της με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς.

Μονταρισμένα μέρη από αυτές τις συνομιλίες, διανθισμένες με τραγούδια, που είτε συνδέονται με τα επιλεχθέντα αποσπάσματα είτε έχει σφραγίσει με την ερμηνεία της η Βίκυ Μοσχολιού, παρουσιάζονται σε μία δίωρη εκπομπή αφιερωμένη στην ερμηνεύτρια, την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020, στις 18:00, σε επιμέλεια του Σιδερή Πρίντεζη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.