search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:30
MENU CLOSE

Ελβετία: Χιόνισε… σοκολάτα σε πόλη λόγω βλάβης σε εργοστάσιο (Photo)

19.08.2020 06:23
Ελβετία: Χιόνισε… σοκολάτα σε πόλη λόγω βλάβης σε εργοστάσιο (Photo) - Media

 

Το να ξυπνάς σε μια πόλη που έχει καλυφθεί από νιφάδες… σοκολάτας μπορεί να μοιάζει με παιδική φαντασία, αλλά για μερικούς κατοίκους στο Όλτεν της Ελβετίας, ήταν πραγματικότητα.

Η δημοφιλής εταιρεία σοκολάτας Lindt & Sprüngli επιβεβαίωσε τα τοπικά δημοσιεύματα πως υπήρχε ένα ελάττωμα στον εξαερισμό ψύξης σε μια σειρά από μηχανές όπου φυλάσσεται σκόνη κακάου στο εργοστάσιό της στο Όλτε, σύμφωνα με το Associated Press.

Το ελάττωμα αυτό σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν την περασμένη Παρασκευή, είχαν ως αποτέλεσμα μια σκόνη σοκολάτας να εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο.

Τρελάθηκαν οι χρήστες του Twitter

Ένας λογαριασμός Twitter της πόλης Όλτεν, που βρίσκεται ανάμεσα στην Ζυρίχη και της Βασιλεία, μοιράστηκε μια φωτογραφία μιας επιφάνειας που είχε καλυφθεί από σκόνη κακάου.

«Βροχή κακάου στην βιομηχανική συνοικία του Όλτεν: φταίει το σύστημα εξαερισμού» αναφέρει η λεζάντα.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν γρήγορα στην είδηση για το «χιόνι σοκολάτας», με πολλούς να λένε ότι μπορεί να είναι από τις ελάχιστες καλές ειδήσεις φέτος. «Επιτέλους, το 2020 δίνει κάτι καλό. Χιονίζει σοκολάτα! Αλήθεια» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Αν ο Θεός μας έδινε ένα σημάδι πως το 2020 θα μπορούσε να γίνει λίγο καλύτερο…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27