search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:38
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Οι ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων τη νέα σεζόν

31.08.2020 12:54
Σία Κοσιώνη: Στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου με ανάρτηση στο Instagram - Media

 

Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά με την ενημέρωση του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Στις 06.00 το πρωί, η μέρα ξεκινά με τον Δημήτρη Οικονόμου, τη Μαρία Αναστασοπούλου και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ. Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό, ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές.

Στις 10.00, η σκυτάλη της ενημέρωσης περνά στους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα και στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ. Πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία, συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας.

Το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο της ημέρας έρχεται στις 14.00 με την Εύα Αντωνοπούλου. Οι όψεις της επικαιρότητας και οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, όπως διαμορφώνονται μέχρι εκείνη την ώρα.

Tο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων καθημερινά με τη Σία Κοσιώνη και τα Σαββατοκύριακα με τον Νίκο Στραβελάκη στις 19.50 βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:38