search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24
MENU CLOSE

«Δραματική είσοδος» για τον Κάνι Γουέστ – «Περπάτησε πάνω στο νερό» μαζί με τα παιδιά του (Photos)

07.09.2020 13:45
«Δραματική είσοδος» για τον Κάνι Γουέστ – «Περπάτησε πάνω στο νερό» μαζί με τα παιδιά του (Photos) - Media

 

Ο Kanye West έκανε μια δραματική είσοδο την Κυριακή στην Ατλάντα, καθώς φάνηκε σε φωτογραφίες να «περπατάει πάνω στο νερό».

Ο τρίτος υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ενώθηκε με την επτάχρονη κόρη του North και τον τετράχρονο γιο του Saint για το εφέ – το οποίο επιτεύχθηκε περπατώντας σε μια ημιδιαφανή πλατφόρμα κρυμμένη ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της λίμνης.

Η κίνηση κοινοποιήθηκε στο Instagram από τη σύζυγο του Kanye, Kim Kardashian, η οποία παρευρέθηκε στην τελετή με τη φίλη της LaLa Anthony.

Ο 43χρονος Kanye ξεκίνησε τον εβδομαδιαίο εορτασμό της κυριακάτικης λειτουργίας πέρυσι. Ο ράπερ προσευχήθηκε μαζί με μια ευαγγελική χορωδία.

Κηρύττοντας στο πλήθος, ο 57χρονος πάστορας Joel – ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Kanye στο παρελθόν – συνέχισε να επαινεί την «εφευρετικότητα» του ράπερ.

Είπε: «Παρακολουθώ αυτούς τους καλούς άντρες και γυναίκες να τραγουδούν, μοιάζουν να περπατούν στο νερό. Και το μυαλό μου επιστρέφει εκείνη την εποχή όπου ο Ιησούς κάλεσε τον Πέτρο να περπατήσει πάνω στο νερό. Θα μπορούσα να φανταστώ ότι ο Πέτρος σκέφτηκε, “Ιησού, τι λες; Αυτό είναι αδύνατο! Δεν μπορώ να το κάνω αυτό”. Νομίζω ότι όλοι το έχουμε αυτό μερικές φορές στη ζωή όπου σκεφτόμαστε, “ο Θεός μου λέει να κάνω κάτι. Νιώθω κάτω από μέσα μου”, αλλά δεν αισθανόμαστε κατάλληλοι. Δεν έχουμε την εμπειρία. Δεν μπορώ να τραγουδήσω σαν αυτούς. Δεν μπορώ να εφεύρω σαν τον Kanye».

Ο Joel πρόσθεσε: «Αλλά ο Θεός δεν βάζει ένα όνειρο στην καρδιά σου και μετά δεν σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις. Έχω μάθει στη ζωή, πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στην άνεση και την κλήση σας. Ο Πέτρος άκουσε την κλήση. “Έλα εδώ.” Αλλά ο Πέτρος ήταν άνετος στη βάρκα με τους άλλους μαθητές. Ήταν εύκολο να νιώσετε άνετα ακόμη και με δυσκολία».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24