search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25
MENU CLOSE

«Ο Μπέος απείλησε ότι θα με κάψει»-Η απάντηση του Δημάρχου (Photos)

08.09.2020 10:50
Με κορωνοϊό, τελικά, ο Μπέος στο νοσοκομείο - Media

 

Ένα όχι και τόσο πολιτισμένο πολιτικό κλίμα επικρατεί στο Βόλο τα τελευταία 24ωρα μεταξύ του Δημάρχου της πόλης Αχιλλέα Μπέου και του δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό της Νάνσυς Καπούλα Νίκου Διαμαντόπουλου.

Η αρχή έγινε όταν ο τελευταίος, ανέβασε το εξής μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

«Αχιλλακο μολις τωρα πηρες απο το 697******6 και με απειλησες οτι θα μου καψεις το γραφειο. Πες τα και δημοσια ρε βρωμιαρη».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δήμαρχος Βόλου απάντησε με την εξής ανάρτηση: «Τον ξεπερασμένο βρόμικο και απαράδεκτο τρόπο των ψευδών ισχυρισμών, της συκοφαντίας και της λάσπης που ακολουθούν κάθε είδους καρικατούρες της πολιτικής που οι πολίτες τους τοποθετούν στο πιο ακραίο περιθώριο, με τρόπο εξευτελιστικό, επιστράτευσε εναντίον μου ο ασφαλιστής Νίκος Διαμαντόπουλος, που με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο υποστηρίζει ότι τον απείλησα για όσα ελεεινά διατυπώνει σε βάρος μου επιχειρώντας μέσω αυτής της άθλιας πρακτικής να προκαλέσει ένα ελάχιστο, έστω, ενδιαφέρον για το πρόσωπό του. 

Εν μέρει ο ανύπαρκτος επίδοξος πολιτευτής, με τις καμιά εκατοστή ψήφους στις τελευταίες εκλογές, το πέτυχε, εισπράττοντας προσωρινά το ενδιαφέρον μου (και ίσως ελάχιστων συμπολιτών). Μαζί όμως θα εισπράξει και μια μήνυση για να αποδείξει ενώπιον της Δικαιοσύνης όσα ισχυρίζεται και όχι με ψευτομαγκιές μέσω διαδικτύου. Και για να μην ανησυχεί ζητώ ο ίδιος από την Εισαγγελία να προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου μου.

Τον καλώ, αν έχει τα κότσια που… διαφημίζει, να κάνει το ίδιο, για να μάθουν όλοι την αλήθεια. Αλίμονο αν μετά από τόσους αγώνες και τέτοια διαδρομή κατέφευγα σε απειλές εναντίον τύπων σαν τον ατυχή ασφαλιστή, που πεθαίνει για λίγη δημοσιότητα. Δεν φοβήθηκα τίγρεις και λιοντάρια στον χώρο αυτό, θα φοβηθώ τον κάθε Διαμαντόπουλο για να ασχοληθώ μαζί του;

Και επειδή, πάντως, πολύ ασχολήθηκα μαζί του, μια συμβουλή: Ας κοιτάξει να σώσει με σωστές συμβουλές τους πελάτες του από κακές εταιρείες και ας αφήσει να σώσουν άλλοι την πόλη και την κοινωνία, όπως ονειρεύεται. Ακόμα και η γραφικότητα στην πολιτική έχει όρια για τους Διαμαντόπουλους των 100 και κάτι ψήφων…».

 

Στησυνέχεια το πρωί της Τρίτης, νέα απάντηση από τον Νίκο Διαμαντόπουλο: «Κατ’ αρχην για να με γνωρίσετε  καλύτερα θα πρεπει να γνωριζετε οτι δεν φοβηθηκα οταν βρέθηκα 95 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας οπου υπαρχει το απόλυτο σκοταδι οταν εκπαιδευομουν στο 100ο σχολειο βατραχανθρωπων, ουτε οταν βρεθηκα στην ανοιχτη πορτα του C 130 στα 1200 ποδια πανω απο το εδαφος ως αρχηγος ριψης στην 205 ΣΒΕΑ στην σχολη αλεξιπτωτιστων. Εσεις κ. Μπεο που υπηρετησατε;

Η αξιοπιστια σας γνωστη. .. και παραθετω μονο ενα παραδειγμα απο τα απειρα ,το τι λεγατε για τον κ. Κοπανα στις 27/01/2017 στην εκπομπη του κ. Μαρεδη ειναι τεμπελης, δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του” και στην συνεχεια τον συμπεριλαβατε στο ψηφοδελτιο σας και εσχατως τον κανατε αντιδημαρχο.

Η ερωτηση μου σαφης, πηρατε τηλεφωνο την Κυριακη 06/09/2020 και ωρα 19.22 απο το 697****** του κ. Ξηρακια και συνομιλησατε μαζι μου για 45 δευτερολεπτα;

Ολα τα αλλα που αναφερετε στον λιβελο για το προσωπο μου εχθες στο προσωπικο σας προφιλ στο facebook , κατ αρχην παραπεμπουν σε γραφη Πολιτση, αλλα αν επιμενετε θα δεχτω οτι ηταν δικη σας, δεν με αγγιζουν για εναν απλο λογο, γνωριζω οτι το φως νικαει το σκοταδι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25