08/03/2021 08:46:45

Γιατί ο Τσιόδρας δεν θα είναι στην ενημέρωση

Τι δεν άντεξε ο Τσιόδρας και δεν τον βλέπουμε στις ενημερώσεις - Media

 

Όπως είναι ήδη γνωστό, στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, από την επιτροπή των αρμοδίων επιστημόνων θα συμμετάσχει ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Αίσθηση προκαλεί για άλλη μια φορά η απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος ήταν ο «στρατηγός» στη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας, αλλά πλέον οι εμφανίσεις του είναι σπάνιες.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ενδιαφέρεται να αφοσιωθεί περισσότερο στην έρευνα για τον κορωνοϊό και να δώσει τη σκυτάλη της ενημέρωσης σε άλλους συναδέλφους του, ενώ κυβερνητικές πηγές φέρονται να απέδωσαν τη διστακτικότητα του καθηγητή στο γεγονός ότι είναι... ντροπαλός.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, o Σ. Τσιόδρας φέρεται να είναι απογοητευμένος εδώ και καιρό από την αντιμετώπιση που είχε από µερίδα της κοινωνίας, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της επιδημίας στη χώρα µας.

Ίδομεν...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.