search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:29
MENU CLOSE

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη!»: Εμφάνιση-έκπληξη από τη μητέρα της παρουσιάστριας Βίκυ Σταυρόπουλου (Photos)

21.09.2020 16:42
Πρεμιέρα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη!»: Εμφάνιση-έκπληξη από τη μητέρα της παρουσιάστριας Βίκυ Σταυρόπουλου (Photos) - Media

Η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» έκανε πρεμιέρα στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας στο Mega σε ένα εντυπωσιακό πλατό που θυμίζει λοφτ με έντονα χρώματα και μοντέρνα αισθητική.

Η Δανάη Μπάρκα, υποδέχθηκε τους συνεργάτες της Άρη Καβατζίκη με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά και τη Σίσσυ Καλλίνη με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο που πήραν θέση στον πετρόλ καναπέ .

Στην κουζίνα, ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε μοσχαράκι κοκκινιστό με σκιουφιχτά και μυζήθρα σκορπίζοντας στο πλατό γεύσεις και αρώματα.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής ήταν ο αγαπητός Νίκος Μουτσινάς σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Από το πλευρό της Δανάης δεν έλειψε η μητέρα της, η αγαπημένη στο κοινό, Βίκυ Σταυρόπουλου που εισέβαλλε στο πλατό του «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» και ευχήθηκε καλή επιτυχία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:29