search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11
MENU CLOSE

Άνδρος: Λύθηκε το μυστήριο με το άγνωστο πτωμα μετά από 17 μήνες – Τι είχε συμβεί

22.09.2020 07:59
Άνδρος: Λύθηκε το μυστήριο με το άγνωστο πτωμα μετά από 17 μήνες - Τι είχε συμβεί   - Media

 

Ο Λαέρτης Μπεγιάι 36 χρόνων ταυτοποιήθηκε με το πτώμα αγνώστων στοιχείων που είχε εντοπιστεί σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδη παραλία της Άνδρου σχεδόν τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή του.

Τότε η Λιμενική Αρχή του νησιού κίνησε τη διαδικασία για την αναγνώριση της σορού που κράτησε 14 μήνες!

Αρχικά έγινε ανθρωπολογική εξέταση, η οποία έδειξε το φύλο του άγνωστου – μέχρι τότε- πτώματος. Παρά το γεγονός ότι είχε δηλωθεί η εξαφάνιση και υπήρξε δημοσιότητα γι΄αυτήν και από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», οι Αρχές κινήθηκαν αργά για τη λήψη DNA από τον πατέρα του άτυχου νέου.

Τι όμως συνέβη στον 36χρονο;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όπως τις δημοσιεύει το site Cyklades24 ο Λαέρτης τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου 2019 που εξαφανίστηκε, επιβιβάστηκε στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα – Μύκονος. Μεταξύ Τήνου και Άνδρου ο άτυχος νέος έπεσε στη θάλασσα κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Από την νεκροψία – νεκροτομή στη σορό, δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Οι γονείς του και τα αδέλφια του βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ βασανίζονται από δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα. Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ, μία μέρα μετά από την εξαφάνιση του Λαέρτη, ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ραφήνα προς τη Μύκονο έπεσε στη θάλασσα.

Ο άνδρας αυτός ήταν αγνώστων στοιχείων και δεν τον αναζήτησε ποτέ κανείς. Κάμερα ασφαλείας του πλοίου είχε καταγράψει τον μυστηριώδη άνδρα που έπεσε στη θάλασσα. Όπως προέκυψε από τα ρούχα που φορούσε ο άνδρας, αλλά και από μαρτυρίες επιβατών, ο άνδρας αυτός ήταν ο Λαέρτη.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός το προηγούμενο βράδυ είχε βγει έξω με έναν φίλο του, ο οποίος του είπε να τον πάει στο σπίτι του, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Την επομένη, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία πήρε το πλοίο για Μύκονο χωρίς να έχει πει το οτιδήποτε στους γονείς του, στην κοπέλα του ή σε οποιονδήποτε άλλο.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αρχικά δεν υπήρξε σύνδεση με τον άνδρα που έπεσε στη θάλασσα, αφού κανείς δεν γνώριζε για τα σχέδιά του.

Αυτό που ερευνάται τώρα είναι πού πέρασε τη νύχτα ο Λαέρτης, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στη θάλασσα. Επίσης αυτό που βασανίζει τη μητέρα του, με την οποία ήταν πολύ δεμένος, ήταν γιατί δεν της είχε πει ότι σχεδίαζε να πάει για δουλειά στη Μύκονο.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, με την οικογένεια του νεαρού να αναζητά τις απαντήσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08