search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:23
MENU CLOSE

Δήμαρχος Τρικάλων: Από τα 30 τελευταία κρούσματα κορωνοϊού τα 15 είναι από γάμο

26.09.2020 08:42
Ιαπωνία: Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη - Διαφορετική από τη βρετανική  - Media

 

Στην αποκάλυψη ότι από τα 30 τελευταία κρούσματα κορωνοϊού που έχουν καταγραφεί στα Τρίκαλα τα 15 ήταν απο γάμο στην πόλη έκανε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ερωτηθείς για το πώς αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι το μίνι lockdown στην πόλη που ισχύει απο σήμερα, Σάββατο, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου απάντησε ότι «δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει οι κάτοικοι. Χθες μια κυρία μπηκε στο φούρνο χωρίς μάσκα αλλά της εξήγησα ότι έχουν πάρει μια τέτοια τροπή τα πράγματα που πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί».

«Θέλει προσοχή και βοήθεια από τους πολίτες. Όσα μέτρα και να πάρουμε αν οι πολίτες δεν τα εφαρμόσουν δεν θα βοηθήσουν στην μειωση της εξάπλωσης» πρόσθεσε ο κ. Παπαστεργίου.

Όσον αφορά, τέλος, τις καταστροφές στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία «Ιανός» είπε ότι «δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το μέγεθος της καταστροφής. Οι εικόνες θυμίζουν πόλεμο με αναχώματα από ρούχα βιβλία έπιπλα υπολογιστές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03