search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Επικίνδυνες συνθήκες στο Κολυμβητήριο Χανίων: «Τρεις κυβερνητικοί βουλευτές δεν είναι ικανοί να κατεβάσουν ένα σκέπαστρο»

05.10.2020 18:40
Επικίνδυνες συνθήκες στο Κολυμβητήριο Χανίων: «Τρεις κυβερνητικοί βουλευτές δεν είναι ικανοί να κατεβάσουν ένα σκέπαστρο» - Media

 

Αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις της Θεματικής Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χανίων, αφού βλέπουν τους υπουργούς να έρχονται και να φεύγουν και τις υποσχέσεις τους να διαφημίζονται και να ξεχνιόνται λίγο αργότερα.

Αφορμή αυτή τη φορά το σκέπαστρο του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας, το οποίο είναι ακατάλληλο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να γκρεμιστεί και να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Αναλυτικά, το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μεγάλες στιγμές ζούμε στα Χανιά για άλλη μια φορά.

Στην πόλη των τριών κυβερνητικών βουλευτών εκ των οποίων ένας υπουργός, μία πρώην υπουργός και αδερφή του Χανιώτη πρωθυπουργού και ο τρίτος κουμπάρος του κρητικού υπουργού αθλητισμού δεν είναι ικανοί να κατεβάσουν ένα σκέπαστρο. Ένα σκέπαστρο που απαιτείται να αντικατασταθεί για λόγους ασφαλείας όπως οι ίδιοι δηλώνουν, αλλά απαιτείται ακόμα περισσότερο σε περίοδο Covid 19 για να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Αν αύριο βρεθεί ένα κρούσμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, θα φταίνε φυσικά οι αθλητές, οι
προπονητές και τα σωματεία και όχι οι ίδιοι που κωλυσιεργούν ακόμα και στα στοιχειωδώς αυτονόητα.

Οι δύστυχοι γονείς γυρνάνε όλα τα γραφεία διαλαλώντας το αυτονόητο. Διαλαλώντας ότι από 3 Ιουνίου έχουν κλείσει οι στεγασμένες πισίνες με εντολή της γενικής γραμματείας αθλητισμού και διανύουν τον πέμπτο μήνα χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό έργο εκτός από τις κατά καιρούς βαρύγδουπες δηλώσεις.

Από τις 10 Ιουλίου τους καθησύχασε ο Υπουργός κατά την επίσκεψη του στα Χανιά χαρακτηρίζοντας τα “μερεμέτια που άμεσα θα υλοποιηθούν”.

‘Ομως συμπληρώνεται τρίμηνο και το μόνο που γίνεται μεθοδικά είναι δηλώσεις.

Ξεκινά ο χειμώνας και ακόμα δεν βγήκε η στέγη και εύλογα προκύπτει το ερώτημα πότε θα βγει η παλιά και πότε θα προλάβει να μπει η καινούρια; Αυτό θα το δούνε μετά, αν δεν είναι το 2022 σίγουρα το 2023.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τις ψυχές των παιδιών, των αθλητών και των γονιών τους που αγωνίζονται για το αυτονόητο. Δυστυχώς όμως το μόνο άγχος των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών είναι, αν τύχει και γίνει κανένα έργο, να προλάβουν να ανακοινώσουν ότι είναι κατόπιν ενεργειών τους μπας και κερδίσουν κανένα σταυρό στην επόμενη εσωκομματική τους αναμέτρηση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:21