search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Κλειστή η Εθνική Οδός Κορίνθου – Πατρών στο Ζευγολατιό – Ουρές χιλιομέτρων (Photo / Video)

09.10.2020 15:17
Κλειστή η Εθνική Οδός Κορίνθου – Πατρών στο Ζευγολατιό – Ουρές χιλιομέτρων (Photo / Video) - Media
 
Μεγάλη υπομονή πρέπει να διαθέσουν οι οδηγοί που κινούνται και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, καθώς τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα δημιουργώντας ουρές που φτάνουν 10 χλμ.
Σύμφωνα με το korinthosTV, το μποτιλιάρισμα οφείλεται σε ομάδα Ρομά η οποία έχει κλείσει και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο 94χλμ στο ύψος του Ζευγολατιού.

Οι διαμαρτυρόμενοι Ρομά έχουν ανάψει και φωτιές, ενώ τα οχήματα ως αυτή την ώρα παραμένουν ακινητοποιημένα. Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται ως διαμαρτυρία για τον φόνο του 18χρονου στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας, ενώ σήμερα απολογείται στον ανακριτή Καλαμάτας, ο 63χρονος που κατηγορείται ως ο δράστης του φόνου.
 
Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – ‘Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στην Λακωνία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33