search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Το συγκινητικό «αντίο» του Αλέξη Τσίπρα στον 33χρονο Ηλία Κωνσταντινίδη

12.10.2020 16:07
Το συγκινητικό «αντίο» του Αλέξη Τσίπρα στον 33χρονο Ηλία Κωνσταντινίδη - Media

 

Μόλις στα 33 του χρόνια, εφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη, στην οικογένεια, ττους φίλους και συντρόφους του, το μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Κωνσταντινίδης. Ο Αλέξης Τσίπρας τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο 33χρονος Ηλίας, μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ήταν τελειόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και αθλητής κολύμβησης.

«Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς συντρόφους, ιδίως όταν αυτοί είναι τόσο νέοι. Ο Ηλίας ήταν ένα παιδί της γενιάς του που πάλευε καθημερινά για έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης. Μεγάλωσε στις γειτονιές του Ζωγράφου, ήταν τελειόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και αθλητής κολύμβησης. Αποχαιρετούμε με ειλικρινή και βαθιά θλίψη τον σύντροφό μας και μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη δύναμη που έδινε σε όλους και όλες μας να συνεχίσουμε τους αγώνες για ένα μέλλον όπως το ονειρευόταν και εκείνος» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:02