28/02/2021 02:42:49

Ο Λαγός, μετά την καταδίκη του στην Ελλάδα, προσφεύγει σε ευρωπαϊκό δικαστήριο

Ο καταδικασθείς Λαγός δεν ψήφισε τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας - Media
 
Βλέποντας ότι η προσπάθειά του να πετύχει την εξαίρεση του δικαστηρίου που καταδίκασε ως εγκληματική οργάνωση της Χρυσή Αυγή, έπεσε στο κενό, ο ευρωβουλευτής -που εξελέγη με τη Χρυσή Αυγή, αλλά στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε, Γιάννης Λαγός, μόλις επέστρεψε στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει σε ευρωπαϊκό δικαιοδοτικό όργανο.
 
Λίγο αφότου η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου έκανε γνωστές τις προτάσεις της για τις ποινές, ο Λαγός δήλωσε ότι θα προσφύγει σε ευρωπαϊκό δικαστήριο «εναντίον του ελληνικού δημοσίου, εναντίον δημοσιογράφων, εναντίον μεγαλοκαναλαρχών, εναντίον πολιτικών αντιπάλων».
 
Μάλιστα, επιμένοντας στους ισχυρισμούς του περί επηρεασμού του δικαστηρίου, δήλωσε ότι «θα αποδείξουμε περίτρανα πως η Λεπενιώτη και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν την έδρα αυτού του στημένου δικαστηρίου, του δικαστηρίου του βουνού, έχουν επηρεαστεί και είναι εμφανέστατο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.