search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:51
MENU CLOSE

Του έκανε προσπέραση και εκείνος από τα νεύρα του τον τράκαρε και τον έριξε σε τοίχο (Video)

14.10.2020 16:06
Οδηγός παραβίασε το «Stop» και έπεσε με δύναμη σε άλλο αυτοκίνητο (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο τούνελ Long Yaoτης Σαγκάης και το κατέγραψε η κάμερα ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν λίγο πιο πίσω. Ένα σκουρόχρωμο όχημα κινείται κανονικά μέσα στο τούνελ (που είναι μονής κατεύθυνσης) και τότε ο οδηγός του κάνει το λάθος να προσπεράσει ένα λευκό SUV. 
Η προσπέραση έγινε κανονικά με την ταχύτητα που έπρεπε και με τα προειδοποιητικά φλας αναμμένα. Σαν να τον τσίμπησε σφήκα, ή σαν να του θίχτηκε ο εγωισμός ο οδηγός του λευκού οχήματος βγάζει αμέσως φλας, κάνει μια επικίνδυνη σφήνα φτάνει το σκουρόχρωμο όχημα και το χτυπάει με το πλάι. 
Από την ταχύτητα το όχημα πέφτει με ορμή στον τοίχο. Στο τέλος του μακριού τούνελ όμως περίμενε η αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον οδηγό του λευκού οχήματος. Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο οδηγός του σκουρόχρωμου οχήματος καθόταν στο τιμόνι χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:51