search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:19
MENU CLOSE

Τρέχει και δεν φτάνει η Microsoft: Σοβαρά προβλήματα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις των Windows 10

20.10.2020 17:31
Τρέχει και δεν φτάνει η Microsoft: Σοβαρά προβλήματα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις των Windows 10 - Media

 

Αγώνα δρόμου κάνει το τελευταίο διάστημα η Microsoft, καθώς σημαντικός αριθμός χρηστών υπολογιστών με Windows 10 διαπιστώνουν ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματός τους και ζητήματα με τα μηχανήματά τους.

Σύμφωνα με το Tech Radar, τα προβλήματα αφορούν τις αναβαθμίσεις με κωδικούς KB4579311 και KB4577671, οι οποίες υποτίθεται ότι θα διόρθωναν κενά ασφαλείας και bugs στο λειτουργικό. Φαίνεται λοιπόν ότι σε αρκετούς χρήστες οι αναβαθμίσεις αυτές δεν κατεβαίνουν στους υπολογιστές τους.

Μάλιστα, φαίνεται ότι δεν υπάρχει για την ώρα κάποιος τρόπος κατεβάσματος των αναβαθμίσεων, οπότε οι χρήστες καλό είναι να αποφύγουν να επιτρέψουν τη διαδικασία, μέχρις ότου βρεθεί τι φταίει και δεν κατεβαίνουν κανονικά.

Επίσης, κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι, σαν να μην έφθανε αυτό, οι μηχανές τους παρουσιάζουν προβλήματα, όπως «Μπλε Οθόνη του Θανάτου» (κρασάρισμα του συστήματος), άρνηση του File Explorer να δουλέψει και δυσλειτουργίες περιφερειακών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:19