01/03/2021 00:33:53

Τρέχει και δεν φτάνει η Microsoft: Σοβαρά προβλήματα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις των Windows 10

Τρέχει και δεν φτάνει η Microsoft: Σοβαρά προβλήματα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις των Windows 10 - Media

 

Αγώνα δρόμου κάνει το τελευταίο διάστημα η Microsoft, καθώς σημαντικός αριθμός χρηστών υπολογιστών με Windows 10 διαπιστώνουν ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματός τους και ζητήματα με τα μηχανήματά τους.

Σύμφωνα με το Tech Radar, τα προβλήματα αφορούν τις αναβαθμίσεις με κωδικούς KB4579311 και KB4577671, οι οποίες υποτίθεται ότι θα διόρθωναν κενά ασφαλείας και bugs στο λειτουργικό. Φαίνεται λοιπόν ότι σε αρκετούς χρήστες οι αναβαθμίσεις αυτές δεν κατεβαίνουν στους υπολογιστές τους.

Μάλιστα, φαίνεται ότι δεν υπάρχει για την ώρα κάποιος τρόπος κατεβάσματος των αναβαθμίσεων, οπότε οι χρήστες καλό είναι να αποφύγουν να επιτρέψουν τη διαδικασία, μέχρις ότου βρεθεί τι φταίει και δεν κατεβαίνουν κανονικά.

Επίσης, κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι, σαν να μην έφθανε αυτό, οι μηχανές τους παρουσιάζουν προβλήματα, όπως «Μπλε Οθόνη του Θανάτου» (κρασάρισμα του συστήματος), άρνηση του File Explorer να δουλέψει και δυσλειτουργίες περιφερειακών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.