search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Νέα σειρά έρχεται στην ΕΡΤ (Photos)

29.10.2020 18:17
Νέα σειρά έρχεται στην ΕΡΤ (Photos) - Media

 

Τα δύο πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου της νέας δραματικής σειράς θρίλερ «Doctor Foster», παραγωγής BBC 2015-2017, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020, στις 22:00, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 22:00.

Βραβευμένη δραματική σειρά θρίλερ, παραγωγής Αγγλίας (BBC) 2015-2017.

Σκηνοθεσία: Τομ Βόγκαν, Μπρους Γκούντισον, Τζέρεμι Λόβερινγκ.

Πρωταγωνιστούν: Σουράν Τζόουνς, Μπέρτι Κάρβελ, Τζόντι Κόμερ, Τομ Τέιλορ, Άνταμ Τζέιμς, Βικτόρια Χάμιλτον, Σάρα Στιούαρτ, Τσέριλ Κάμπελ, Νιλ Ρόμπερτ Στουκ, Νάβιν Τσάουντρι, Ρόμπερτ Πουγκ.


Η γιατρός Φόστερ είναι μια ικανή και αξιοσέβαστη επαγγελματίας, άνθρωπος που την εμπιστεύονται όλοι και ταυτόχρονα είναι και μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος.

Η ζωή της όλη ανατρέπεται, όταν υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια. Πόσο μακριά θα φτάσει άραγε και πόσες άλλες προδοσίες θα ανακαλύψει;

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020, στις 22:00

(Α΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 1ο. Έξυπνη και δραστήρια η γιατρός Τζέμα Φόστερ, βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται όταν ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της κρύβει κάποιο σκοτεινό μυστικό. Η αλήθεια θα τη συντρίψει.

(Α΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 2ο. Σε κατάσταση σοκ μετά τα όσα ανακαλύπτει, η Τζέμα καλείται να πάρει αποφάσεις. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός ασθενή την αναγκάζει να βρεθεί αντιμέτωπη και με ένα επαγγελματικό δίλημμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:25