search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα: Αλλιώς ο κορωνοϊός σε μια βιλάρα με πισίνα και αλλιώς σε ένα δυάρι (Video)

30.10.2020 14:57
Ακρίτα: «Όταν βαριέμαι στην καραντίνα διαβάζω το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα»  - Media

 

Στην πανδημία αναφέρθηκε η συγγραφέας και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα και στο πώς επηρεάστηκαν οι ανθρώπινες σχέσεις.

Ενώ εξέφρασε τη διαφωνία της με τα μηνύματα που δόθηκαν από πλούσιους επώνυμους περί της ευκαιρίας για «ενδοσκόπηση» την περίοδο της καραντίνας. «Θεωρώ ότι όλα αυτά τα μηνύματα που δόθηκαν από επώνυμους και ας μου επιτραπεί να πω πλούσιους επώνυμους που έμαναν σε υπέροχα σπίτια γιατί αλλιώς είναι ο κορωνοϊός σε μια βιλάρα με πισίνα και αλλιώς ο κορωνοϊός σε ένα δυάρι όπου κοιμούνται τέσσερις άνθρωποι. Αισθάνομαι ότι πέρασαν λάθος πρότυπα και τα πρότυπα που πέρασαν έκαναν και όλους τους άλλους γονείς να νιώσουν μειονεκτικά» είπε.

«Αισθάνομαι ότι πέρασαν λάθος πρότυπα» που έκαναν πολλούς να νιώσουν μειονεκτικά και «οφείλουν μια συγγνώμη στον κόσμο» πρόσθεσε. Ο κόσμος έχει κατάθλιψη και δεν περνά καλά. Ζούμε σε μια Ελλάδα δυστοπική που σε πνίγει, είπε τονίζοντας ότι ανάλογες καταστάσεις βιώνουν βεβαίως και σε άλλες χώρες. «Είμαστε όλοι κουρέλια λόγω κορωνοϊού» ανέφερε.

Επίσης χαρακτήρισε λάθος το άνοιγμα του τουρισμού, τη στιγμή που θα μπορούσε να έχει ενισχυθεί περισσότερο ο εσωτερικός τουρισμός.

Οι αρνητές του κορωνοϊού

Για τους αρνητές μάσκας, σχολίασε ότι ενώ μιλούν για «χούντα», δεν ξέρουν τι πραγματικά σημαίνει χούντα. «Αυτή τη στιγμή στη λίστα με τους αρνητές του κορωνοϊού, η Ελλάδα, η Ελλαδάρα μας, είναι Νο2 στον πλανήτη. Μόνο η Νιγηρία είναι πάνω από εμάς και αυτό με συγκινεί…ιδιαίτερα!» είπε με το γνωστό της χιούμορ.

Ενώ αναφέρθηκε και στα… σενάρια επιστημονικής φαντασίας σχετικά με το τσιπάρισμα των εμβολίων και στο πώς μπορεί να προέκυψε ο κορωνοϊός.

Κάλεσε επίσης τον κόσμο να πηγαίνει στα θέατρα στηρίζοντας με τον τρόπο του τον κλάδο που «με τις ευλογίες της κ. Μενδώνη έχει βουλιάξει στα Τάρταρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26