search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Παμπ στο Βερολίνο έβαλε στη μαύρη λίστα τη Μέρκελ

02.11.2020 16:30
Παμπ στο Βερολίνο έβαλε στη μαύρη λίστα τη Μέρκελ - Media

 

Δεν είναι ευπρόσδεκτοι σε γνωστή παμπ του Βερολίνου οι Γερμανοί πολιτικοί που αποφάσισαν το μερικό lockdown της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια του οποίου όλα τα εστιατόρια θα είναι κλειστά

Οι ιδιοκτήτες της παμπ «Standige Vertretung» εξοργίστηκαν με την απόφαση να κλείσουν εν μέρει την γερμανική οικονομία προκειμένου να επιβραδυνθεί ο ρυθμός διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε βίντεο που ανάρτησαν στο Facebook, υποστηρίζουν ότι η γερμανική κυβέρνηση απέτυχε να προετοιμάσει την χώρα για το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, σε αντίθεση με πολλά εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένου και του δικού τους, τα οποία έχουν κάνει πολλά από τον Απρίλιο για να προστατεύσουν τους πελάτες τους.

Οι επίσημοι αριθμοί λένε ότι μόνο ένα μικρό μέρος των νέων κρουσμάτων εμφανίζεται σε εστιατόρια, ωστόσο ολόκληρος ο κλάδος, ο οποίος παρέχει 2,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, έχει κλείσει για τον Νοέμβριο. «Είναι γνωστό ότι πολλοί πολιτικοί έρχονται σε εμάς ως πελάτες. Μερικούς από αυτούς τους πολιτικούς αποφάσισαν χθες να κλείσουν ξανά τις επιχειρήσεις τροφοδοσίας, να μας απαγορεύσουν να κάνουμε τις δουλειές μας. Προσθέτουμε αμέσως αυτούς τους πολιτικούς στην μαύρη λίστα μας» δήλωσαν οι συνιδιοκτήτες Τζον Πίτερ Μπρίνκμαν και Ζαν Φιλίπ Μπάμπινγκερ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Night… #staev #ständigevertretung #staevberlin #berlin #germany #mitte #restaurant #germanrestaurant #summer #june #hot #spree #night #berlinatnight #picoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ständige Vertretung Berlin (@staevberlin) στις

Γνωστή παμπ που φιλοξενεί πολιτικούς

Μεταξύ των πολιτικών που δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι είναι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο αντιπρόεδρος Όλαφ Σολτς, ο δήμαρχος του Βερολίνου Μάικλ Μιούλερ, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σόντερ και ο γερουσιαστής για την Υγεία, Ντίλεκ Κόλατ. Πάντως, όπως ξεκαθαρίζουν, εάν η Άνγκελα Μέρκελ αποφασίσει να επισκεφθεί την παμπ, οι ιδιοκτήτες είναι πρόθυμοι να της μιλήσουν για την μνησικακία τους.

Το «Standige Vertretung» ιδρύθηκε το 1997 από δύο πανδοχείς στην Βόννη. Η πόλη αυτή λειτουργούσε ως πρωτεύουσα της δυτικής Γερμανίας, πριν από την επανένωση και εξακολουθεί να φιλοξενεί πολλούς ομοσπονδιακούς πολιτικούς θεσμούς. Η παμπ βρίσκεται σε μια στρατηγική τοποθεσία κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου. Το όνομά της που σημαίνει «Μόνιμο αποστολή» αναφέρεται στις de facto πρεσβείες που διατηρούσαν τα δύο μέρη της Γερμανίας κατά την διάρκεια του μεταπολεμικού διαχωρισμού. Οι τρέχοντες ιδιοκτήτες λειτουργούν την παμπ από το 2017.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:47