search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:30
MENU CLOSE

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ με ατζέντα την πανδημία – Επίσκεψη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

03.11.2020 11:53
tsiprassimvoulio.jpg

 

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ατζέντα αποκλειστικά τα θέματα που σχετίζονται με την πανδημία. Στη συζήτηση θα τεθούν τα μέτρα και το σχέδιο της κυβέρνησης για τον υγειονομικό έλεγχο της διάδοσης του κορωνοϊού και της στήριξης των επαγγελματικών κλάδων που πλήττονται και θα κωδικοποιηθεί η κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση. Η συζήτηση έχει και χαρακτήρα προετοιμασίας της παρέμβασης του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα αυτά με ορίζοντα την συζήτηση στη Βουλή την Παρασκεύη, στην ώρα του πρωθυπουργού της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη η οποία από σήμερα μπήκε σε καθεστώς lockdown, προκειμένου να πληροφορηθεί την κατάσταση στα νοσοκομεία και να έχει επαφή με επαγγελματικούς φορείς και να ενημερωθεί για τα αιτήματά τους αναφορικά με την στήριξη των επιχειρήσεων που μπαίνουν σε αναστολή λειτουργίας λόγω της καραντίνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:29