search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49
MENU CLOSE

Θετικός στην Covid-19 ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Δε φορούσα πάντα μάσκα»

05.11.2020 08:21
Θετικός στην Covid-19 ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Δε φορούσα πάντα μάσκα» - Media

 

Στο περιοδικό “Λοιπόν” μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, καθώς πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος δημοσίευσε ότι βρέθηκε θετικός

Ο γνωστός κομμωτής μοιράστηκε τις σκέψεις και τους φόβους του από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα, ενώ παραδέχεται ότι κάποιες φορές αμελούσε να φορέσει μάσκα. 

“Έκανα τεστ πριν το τελευταίο σόου, το Σάββατο, επίσης, έκανα τεστ τη Δευτέρα και την Τρίτη, κι όλα είχαν βγει αρνητικά. Την Τρίτη το βράδυ, αισθάνθηκα να έχω τρέμουλο, ρίγη, πυρετό, ανέβασα δέκατα 37,5. Δεν είχα βήχα, ο λαιμός μου είχε φλέματα. Όταν ήμουν στο σπίτι μόνος μου, το βράδυ που γύρισα, σκέφτηκα μήπως είναι κορωνοϊός, αλλά είχα βγει σε όλα τα τεστ αρνητικός, έτσι είπα ότι δεν θα είναι, δεν μπορεί να μου συμβεί, νόμιζα ότι δεν θα κολλήσω, ότι δεν μπορεί να συμβεί σε μένα, όπως το πιστεύουν πολλοί για τον εαυτό τους, έλεγα: “Έλα μωρέ, εγώ θα κολλήσω;”.

Δεν ήμουν από τους αρνητές του κορωνοϊού, αλλά πίστευα ότι δεν είναι τόσο εύκολο να κολλήσεις. Δεν ξέρω πότε και από πού κόλλησα, γιατί μου κάνανε συνέχεια τεστ. Μπορεί την Κυριακή που πήγα σε ένα σούσι μπαρ, αυτό το παιδί να είχε κορωνοϊό, είναι ο γιος της παραγωγού, εκεί έβγαλα μια φωτογραφία μαζί του, μπορεί να κόλλησα από αυτόν, δεν ξέρω.

Σίγουρα κάποιοι γνωστοί μου έχουν φοβηθεί, μου τηλεφώνησαν οι συνεργάτες μου, η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Λάσκος, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μου είπαν ότι είναι δίπλα μου. Δεν ήθελα να έχω κολλήσει, ούτε φυσικά να πάθουν κάτι κι αυτοί. Θέλει προσοχή και να φοράμε πάντα τη μάσκα. Η Μαρία Μπακοδήμου μου έλεγε πάντα: “Βάλε βρε τη μάσκα”, κι εγώ δεν την έβαζα πάντα, τη λέω την αμαρτία μου.

Ακολουθώ την αγωγή με τα αντιπυρετικά, αυτό μόνο. Μου είπαν να μείνω στο σπίτι για 10 ημέρες, έχει αλλάξει αυτό των δεκατεσσάρων ημερών. Μετά θα ξανακάνω το τεστ και θα είμαι καθαρός.

Όταν κάνω το τεστ και βγω καθαρός, πάντα θα είμαι με τη μάσκα έξω κι αυτό να το τηρούμε όλοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49