search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Φυλακές Δομοκού: Αιματηρό επεισόδιο – Τραυματίας ισοβίτης

26.11.2020 14:34
Φυλακές Δομοκού: Άγρια συμπλοκή με οκτώ τραυματίες - Media
 
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στις Φυλακές Δομοκού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο σοβαρό επεισόδιο εμπλέκονται πέντε άτομα με τα τέσσερα εξ αυτών να επιτίθενται με μεταλλικό αντικείμενο και ρόπαλο στον πέμπτο, ο οποίος είναι 30 ετών και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία.
 
Ο ένας εξ αυτών που συμμετείχε στην επίθεση ταυτοποιήθηκε να έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για παράνομη προώθηση μεταναστών στην χώρα μας.
 
Το θύμα της άγριας επίθεσης υπέστη σοβαρό κάταγμα στο ζυγωματικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας. Αξιολογήθηκε η κατάστασή του και διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του.
 
Για το αιματηρό επεισόδιο ενημερώθηκαν άμεσα ο Εισαγγελέας υπηρεσίας και το ΑΤ Δομοκού που ανέλαβε την προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:22