search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:17
MENU CLOSE

Άγριος ξυλοδαρμός μαύρου, μέσα σε ασανσέρ από αστυνομικούς – Τον χτύπαγαν και τον φώναζαν «Βρωμοαράπη» (Video)

27.11.2020 14:19
Άγριος ξυλοδαρμός μαύρου, μέσα σε ασανσέρ από αστυνομικούς – Τον χτύπαγαν και τον φώναζαν «Βρωμοαράπη» (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο Παρίσι και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Η βαναυσότητα με την οποία χτυπάνε έναν μαύρο οι αστυνομικοί ήταν τόσο μεγάλη που αναγκάστηκε ο υπουργός Εσωτερικών να πει πως θα ζητήσει την αποπομπή τους από το σώμα. 
Το βίντεο δείχνει έναν μαύρο άνδρα να έχει στριμωχτεί από 4 αστυνομικούς και να τρώει άγριο ξύλο, που άγγιζε στα όρια του μίσους. Μάλιστα οι αστυνομικοί ακούγονται να τον αποκαλούν «βρωμοαράπη».

Μετά το περιστατικό με εμφανέστατα τα σημάδια της αστυνομικής βίας στο πρόσωπο του ο Μισέλ Ζεκλέρ το θύμα, κατέθεσε μήνυση στη Γενική Επιθεώρηση της Γαλλικής Αστυνομίας (IGPN).
«Οι άνθρωποι που θα έπρεπε να με προστατεύουν, μου επιτέθηκαν» είπε ο Μισέλ και συνέχισε «δεν έκανα κάτι για να το αξίζω αυτό. Θέλω απλώς αυτοί οι αστυνομικοί να τιμωρηθούν από τον νόμο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:16