17/01/2021 17:52:57

Κορωνοϊός - Πρόεδρος ΟΛΜΕ: Να ανοίξουν μετά τις γιορτές τα σχολεία - Πολλές οι απώλειες καθηγητών

Κορωνοϊός - Πρόεδρος ΟΛΜΕ: Να ανοίξουν μετά τις γιορτές τα σχολεία - Πολλές οι απώλειες καθηγητών - Media

 

Τον Ιανουάριο προτείνει να ανοίξουν τα σχολεία ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος, τονίζοντας ότι βασικό θα είναι να υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται και τεστ.

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο Δεκέμβριος πρέπει να είναι ο μήνας που θα λυθούν όλα τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η τηλεκπαίδευση.

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου οι καθηγητές θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση μπροστά από το υπουργείο Παιδείας, ζητώντας συνάντηση με την υπουργό  Παιδείας Νίκη Κεραμέως, σύμφωνα με τον Θ. Τσούχλο.
 

Για τα κρούσματα που βρέθηκαν στην σχολική κοινότητα, είπε ότι έχουν καταγραφεί 5.000 κρούσματα, σε ηλικίες έως 17 ετών. Ενώ 1.000 σχολεία είχαν κλείσει λόγω κρούσματος. Μάλιστα, είναι πολλές οι απώλειες καθηγητών στη σχολική κοινότητα.

Επιπλέον, παρουσίασε μια καταγγελία, για την Ειδική Αγωγή στο Περιστέρι, όπου όπως είπε το συγκεκριμένο τμήμα δεν έχει νοσηλευτικό προσωπικό παρότι οι μαθητές λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, δεν υπάρχει αίθουσα COVID, και τα δρομολόγια γίνονται με πληρότητα 100%.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.