22/01/2021 07:17:48

Βάσια Τριφύλλη για κορωνοϊό: «Υποφέρω όπως όλοι οι Έλληνες - Δε μιλάω και δε βλέπω κανέναν»

Βάσια Τριφύλλη για κορωνοϊό: «Υποφέρω όπως όλοι οι Έλληνες - Δε μιλάω και δε βλέπω κανέναν» - Media

 

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει τόσο τη χώρα μας όσο και ολόκληρο τον πλανήτη. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η κατάσταση αυτή που βιώνουμε όλοι την έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικά, καθώς η αποξένωση από φίλους, συναδέλφους και οικείους της την έχει ρίξει σε "βαριά μελαγχολία".

 "Πέρασα ένα πάρα πολύ ωραίο καλοκαίρι, σχεδόν 2,5 μήνες στο Πήλιο με την αγαπημένη μου φίλη και γυρνώντας στην Αθήνα, έπεσε ο ουρανός και με πλάκωσε. Ερχόμενη στην Αθήνα έπεσα σε πολύ βαριά μελαγχολία, κλείστηκα στο σπίτι μου, δεν μιλάω και δεν βλέπω κανέναν. Προσέχω τον εαυτό μου, δεν μου έχει συμβεί τίποτα κακό, ούτε σε κάποιον δικό μου άνθρωπο, αλλά υποφέρω όπως όλοι οι Έλληνες. Μου αρέσει να είμαι σπίτι μου, αλλά τώρα που μου το απαγορεύουνε, θέλω να βγαίνω.

Στο σπίτι δεν είμαι εντελώς μόνη, είμαι με μια γυναίκα που είναι 26 χρόνια μαζί μου, κι έχει γίνει συγγενική η σχέση μας, αλλά επειδή έχει διάφορα προβλήματα υγείας, ήρθε και η κόρη της μαζί για να την προσέχει, όπως και η εγγονή της, την οποία έχω βαπτίσει. Δεν βλέπω και δεν μιλάω με τους φίλους και τους συναδέλφους μου, με κανέναν, εδώ και πολύ καιρό, κι αυτό μ’ έχει μελαγχολήσει.

Δεν επικοινωνώ ούτε τηλεφωνικά μαζί τους. Με έπιασε μια τεράστια τρέλα και σηκώνω σπανίως το τηλέφωνό μου" ανέφερε μεταξύ άλλων. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.