search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:22
MENU CLOSE

Η γυναίκα αυτή είναι «Θεά»: Μήνυσε τον σύντροφο της επειδή μετά από 8 χρόνια σχέσης δεν την παντρεύεται

09.12.2020 14:16
Η γυναίκα αυτή είναι «Θεά»: Μήνυσε τον σύντροφο της επειδή μετά από 8 χρόνια σχέσης δεν την παντρεύεται   - Media

Η Γετρούδη Ενγκομά από τη Ζάμπια κατέθεσε μήνυση κατά του συντρόφου της Χέρμπερτ Σαλαλίκι με τον οποίο διατηρεί δεσμό επί 8 χρόνια και έχουν και ένα παιδί μαζί, επιδή ακόμη δεν την έχει παντρευτεί. 
Μάλιστα ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση έπεσε από τα σύννεφα και προσπάθησε να τους συμβιβάσει. Η απόφαση που έβγαλε ήταν πως το ζευγάρι έπρεπε να τα βει μεταηύ του και να συμφιλιωθεί. 
Στη μήνυση η Γετρούδη κατακεραύνωνε τον Χέρμπερτ ότι την έχει αστεφάνωτη επί 8 χρόνια, παρά το γεγονός ότι ζουν μαζί, ότι έχουν ένα παιδί μαζί και ότι – όπως αναγνώρισε, ο σύντροφος της είναι υπόδειγμα πατέρα και φίλου- εκείνος ενώ της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί δεν το έχει κάνει ακόμη. 
Στη μήνυση αναφέρει ότι στις υποσχέσεις του ποτέ δεν ήταν σοβαρός και μια από αυτές είναι πως θα την παντρευτεί. Στη Ζάμπια, είναι παράδοση για τους άντρες να πληρώνουν ένα Λόμπολα ή «τέλος εκτίμησης» στην οικογένεια της αρραβωνιαστικιάς τους ως ένδειξη ότι θα φροντίζουν τη σύζυγό τους.  Ο Χέρμπερτ το έχει πληρώσει αυτό αλλά ακόμη δεν έχει πεάσει βέρα στη Γετρούδη 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:22