search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:37
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ομολογεί τον έρωτά του στη Δρόσω (Video)

15.12.2020 07:10
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ομολογεί τον έρωτά του στη Δρόσω (Video) - Media

 

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με τη μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο  Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη που καλείται πια να πάρει μια καθοριστική απόφαση για τον εαυτό του. Από την άλλη, ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό.

Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω, τη στιγμή που στο σπίτι του Τόλλια, η χαρά διαδέχεται το σοκ καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας.

Μια αναπάντεχη επίσκεψη θα φέρει αντιμέτωπο τον Νέστορα με το ένοχο παρελθόν του, ενώ σε μια συνάντησή τους, ο Κωνσταντής θα αποκαλύψει στη Δρόσω τα πραγματικά του αισθήματα για εκείνη.

Στο καφενείο στήνεται γλέντι για τα Χριστούγεννα, ωστόσο, η κατάσταση ξεφεύγει όταν ο Δούκας πληροφορείται πως στο σημείο βρίσκεται και η Ελένη. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:34