search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:26
MENU CLOSE

«Το μυαλό με έβγαζε από τον πόνο» – Συγκλονίζει η Μέλπω Κωστή για την απώλεια του παιδιού της (Video)

20.12.2020 09:17
«Το μυαλό με έβγαζε από τον πόνο» - Συγκλονίζει η Μέλπω Κωστή για την απώλεια του παιδιού της (Video) - Media

 

Δεκαέξι χρόνια μετά την τραγική απώλεια του γιου της, που σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν ήταν 17 ετών, η Μέλπω Κωστή μίλησε για τη στιγμή που της άλλαξε τη ζωή. 

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» του Alpha για την απώλειά της. 

«Θέλω να πω από μόνη μου, όταν πονούσα, το άφηνα να πονάω και αυτό που συνειδητοποιούσα είναι ότι το μυαλό μου το ίδιο με έβγαζε από τον πόνο γιατί θέλει πάντα να λειτουργεί, οπότε όταν βιώνεις ένα συναίσθημα, έρχεται μετά το μυαλό και σε βγάζει το ίδιο. Επίσης βίωνα και τη χαρά μου χωρίς ενοχές. Βέβαια εγώ διάβαζα κιόλας, διαλογίστηκα, πήγα στη δουλειά μου σε 10 ημέρες…», εξήγησε.

Όταν ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής, τη ρώτησε «όταν βρίσκεσαι πάνω από το πτώμα του παιδιού σου, τι σκέφτηκες;».

«Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι θα μπω σε έναν μακρύ δρόμο και πρέπει να αλλάξω επίπεδο. Είπα εκείνη τη στιγμή πως θα κάνω κάτι καλό με τη ζωή μου. Όπως γνωρίζω να λειτουργώ στις δυσκολίες» απάντησε. 

»Από μόνη μου, όταν πονούσα, το άφηνα να πονάω και αυτό συνειδητοποιούσα, είναι ότι το μυαλό μου το ίδιο με έβγαζε από τον πόνο. Γιατί το μυαλό θέλει πάντα να δουλεύει και, όταν βιώνεις ένα συναίσθημα, έρχεται το ίδιο το μυαλό και σε βγάζει. Όταν του πας κόντρα τότε δεν το αφήνεις να εκτονωθεί», συνέχισε. 

«Επίσης, βίωνα και τη χαρά μου χωρίς ενοχές. Βέβαια εγώ διάβασα. Κάθισα μόνη μου, διαλογίστηκα, πήγα στη δουλειά μου μέσα σε δέκα μέρες» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15