06/03/2021 01:40:08

Του Μπογδάνου του φταίνε... οι φεμινίστριες

Του Μπογδάνου του φταίνε... οι φεμινίστριες - Media

 

Στο στόχαστρό του το φεμιστικό κίνημα έβαλε αυτήν την φορά ο βουλευτής τη Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών κατά του Κώστα Κιμούλη για σωματική και ψυχολογική βία.

«Χτυπιούνται στο Σύνταγμα σα μαινάδες για την τοξικότητα και την πατριαρχία. Πας να τους ανοίξεις την πόρτα, είσαι σωβινιστής. Κάνεις να πληρώσεις, είναι σεξισμός. Ζητάς το λόγο αν κάποιος τις πειράξει, μάτσο χειραγώγηση. Πού είναι τώρα; Πού είναι οι φεμινίστριες αυτές, της νέας δικαιωματιστικής κοπής, οι θιασώτισσες των antifa και των ακραίων λοατκι+ στοιχείων, οι συντρόφισσες των λαϊκών δικαστηρίων και των «ζόρικων» ακτιβισμών; Μέχρι τώρα μάθαμε να τις βλέπουμε να βάζουν πλάτη στην αντικειμενοποίηση της γυναίκας από το Ισλάμ. Ξέρουμε ότι οι κλειτοριδεκτομή, η κακοποίηση, η απαγόρευση του να είσαι δημόσιο πρόσωπο περνάνε στα ψιλά μπροστά στο open border ροκάνισμα του καπιταλισμού. Γνωρίζουμε πόσο υποκρίτριες είναι», γράφει σε άρθρο του ο γνωστός για τις ακραίες τοποθετήσεις του βουλευτής

«Αυτό που δεν είχαμε μέχρι τώρα διαπιστώσει, είναι και πόσο εθελόδουλες είναι κατά τα φαινόμενα οι νέου τύπου αυτές φεμινίστριες. Πόσο, δηλαδή, είναι έτοιμες να αποστρέψουν το βλέμμα τους από καταγγελίες που πληθαίνουν με την ώρα, να υποβαθμίσουν τον εαυτό τους κι άλλο, δημόσια, μη αντιδρώντας. Το αριστερό τάιμλαϊν έπρεπε δύο μέρες τώρα να έχει πάρει φωτιά. Πρώτα τα κορίτσια έπρεπε να «τιμήσουνε τα παντελόνια τους. Να σπάσουνε τις σχέσεις εξουσίας στο κίνημα. Πού είναι τώρα; Never mind the bollocks», καταλήγει.

Είναι άλλωστε γνωστό. Πάντα του φταίνε το κίνημα, η Αριστερά, τα Σοβιέτ και ο Στάλιν...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.