search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:44
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Παπαδάκης στην θέση της Σκορδά και του Λιάγκα

14.02.2021 20:03
Ο Γιώργος Παπαδάκης στην θέση της Σκορδά και του Λιάγκα - Media

 

Τα κρούσματα κορωνοϊού αυτή τη φορά χτύπησαν το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, στα Κάπα Studios όπου στεγάζονται κι άλλες εκπομπές.

Η διοίκηση του ΑΝΤ1, αποφάσισε να μην βγει το «Πρωινό» στον αέρα όλη την επόμενη βδομάδα και να μείνουν όλοι οι συντελεστές σε καραντίνα, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγείας κατά της covid-19.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπδάκη, θα βγει κανονικά αύριο, με τον ίδιο είτε να βγαίνει από το σπίτι του με link λόγω κακοκαιρίας, είτε από το πλατό. Ενώ η εκπομπή του φαίνεται να είναι και αυτή που θα καλύψει το κενό του «Πρωινού» πιθανότατα για όλη την εβδομάδα.

Η ανησυχία μάλιστα στα Κάπα Studios είναι μεγάλη καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση, ενώ εκεί μπαινοβγαίνουν άνθρωποι από όλη σχεδόν την τηλεόραση.

Το ένα από τα κρούσματα έχει σχέση όχι μόνο με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αλλά και με το σόου του «Your Face Sounds Familiar-All Star», του οποίου η πρεμιέρα μοιάζει να κινδυνεύει εκ νέου, καθώς και με άλλες εκπομπές επειδή πρόκειται για πρόσωπο του οποίου η ιδιότητα του επιτρέπει να συνεργάζεται και με άλλα κανάλια και να σχετίζεται και με άλλες παρουσιάστριες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42