search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Χαρδαλιάς: Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες της ηλεκτροδότησης (Video)

17.02.2021 07:25
Χαρδαλιάς: Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες της ηλεκτροδότησης (Video)  - Media

 

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στην Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας το πρωί της Τετάρτης, η οποία είχε ως θέμα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που εδώ και τρεις ημέρες έχουν προκύψει σε όλη την Αττική και ιδιαίτερα τα βόρεια προάστια.

Μετά το τέλος της σύσκεψης στην Πολιτική Προστασία, ο υφυπουργός κ. Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας πως η συντριπτική πλειονότητα των βλαβών στην ηλεκτροδότηση στα βόρεια προάστια της Αττικής θα έχει αποκατασταθεί έως το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά το φαινόμενο είναι πλέον σε ύφεση και ο αγώνας δίνεται στην Κρήτη.

Το μεγάλο μέτωπο, όπως είπε, είναι το ζήτημα της ηλεκτροδότησης, ενώ αναφορικά με την υδροδότηση γίνονταν εργασίες όλη τη νύχτα σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ και αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στις μονάδες όπως το αντλιοστάσιο στα Κιούρκα, και η δεξαμενή στον Άγιο Στέφανο.

Όπως εκτίμησε,η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί παντού έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι η ηλεκτροδότηση.

«Είναι η απόλυτη προτεραιότητα η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης», το δίκτυο έχει υποστεί συντριπτικές ζημιές, έχουν πέσει εκατοντάδες δέντρα, συνέχισε, και εκτίμησε πως η συντριπτική πλειονότητα των κεντρικών βλαβών θα έχει αποκατασταθεί έως σήμερα αργά το βράδυ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27