search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:00
MENU CLOSE

Νατάσσα Μποφίλιου για καταγγελίες: «Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε» (Video)

18.02.2021 10:59
Νατάσσα Μποφίλιου για καταγγελίες: «Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ”  και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου, αναφερόμενη στις πολλαπλές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακή βία

Η ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές κακοποιητικές συμπεριφορές, ωστόσο, όπως τονίζει δε  σκέφτηκε ποτέ να κάνει καταγγελία, καθώς πίστευε ότι ήταν κάτι που όφειλε να λύσει μόνη της. 

«Θεωρούσα όμως ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω.

Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου. Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε «άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία.

Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια» είπε χαρακτηριστικά. 

Η εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή στον Alpha Κύπρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42