search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:55
MENU CLOSE

Ηλίας Μελέτης: Σκηνοθέτης που θαύμαζα με μείωνε και με έβριζε στις πρόβες

21.02.2021 15:00
Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Μέλετης - H αποχή από τα «Καλύτερα μας Χρόνια» - Media

 

Την πρόθεσή του να παρατήσει τη δουλειά του εξαιτίας ενός σκηνοθέτη που τον μείωνε και τον έβριζε αποκάλυψε ο Ηλίας Μελέτης. 

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερα μας Χρόνια», μίλησε στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε τη δική του δυσκολότερη στιγμή μέχρι σήμερα στο θέατρο.

«Στον χώρο του θεάτρου δουλεύω από το 2000. Και μου έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά, μάλιστα σε ηλικίες που ήταν λίγο πιο περίεργο. Για παράδειγμα, τελειώνεις μια σχολή, πας σε μια δουλειά και βλέπεις έναν σκηνοθέτη ο οποίος χαίρει εκτίμησης όλου του κλάδου και όλου των θεατών. Θεωρείται κορυφή και αυτός ο σκηνοθέτης διαπιστώνεις πως στη διαδικασία της πρόβας είναι από τους πιο δύσκολους συνεργάτες. Να σε μειώνει, να σε βρίζει, να σε φέρνει σε δύσκολη θέση», είπε. 

«Είναι πολύ περίεργη εκεί η ισορροπία. Εμένα η απόφαση που με καθόρισε ήταν ότι σηκώθηκα και έφυγα. Δεν το άντεξα και μάλιστα αναρωτήθηκα εάν αξίζει τον κόπο να γίνω ηθοποιός εάν είναι να περνάω αυτά» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παραδέχτηκε πως ήθελε να τα παρατήσει. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:54