search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:07
MENU CLOSE

Ρουγγέρη: Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός – Καταστρέφονται οι ψυχές των θυμάτων (Video)

27.02.2021 16:53
Ρουγγέρη: Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός - Καταστρέφονται οι ψυχές των θυμάτων (Video) - Media

 

«Λύγισε» η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, όταν αναφέρθηκε στον 40χρονο Βασίλη που κατήγγειλε την κακοποίησή του. 

«Είναι θετικό ότι έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα. Μπράβο στα παιδιά που βγήκαν επιτέλους και μίλησαν για την κακοποίηση που έχουν δεχτεί. Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός σαν έγκλημα γιατί καταστρέφονται οι ψυχές των θυμάτων. Αυτό το κουβαλάνε όλη τους τη ζωή. Δεν μπορεί λοιπόν, στα 15 χρόνια όλα αυτά τα παραγράφονται. Δεν ξέρουμε γιατί το τάδε παιδί το έχει κρατήσει μυστικό. Μπορεί να είναι η ντροπή, ο φόβος, η απειλή και τώρα ξαφνικά βρήκε την ευκαιρία να τα πει και πρέπει να τα πει για να πληρώσει αυτός που φταίει. Είμαι υπέρ της τιμωρίας στην παιδεραστία. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Είναι πολύ μεγάλο έγκλημα», ανέφερε η δημοφιλής ηθοποιός. 

 

«Με πήρε τηλέφωνο ο Βασιλάκης γιατί ήθελε κάτι να μου ζητήσει, δεν γνωριζόμασταν από πριν. Πόσο το λάτρεψα αυτό το παιδί που έκλαιγε για την κακοποίηση που βίωσε! Λέω “κοίτα πόση ζημιά του έχουν κάνει αυτού του παιδιού”. Έκλαιγε με αναφιλητά και έβαλα και εγώ τα κλάματα του και του έλεγα “να σε είχα κοντά μου να σε αγκαλιάσω αγάπη μου”», συνέχισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15