search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:42
MENU CLOSE

«Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε» – Συγκλονίζει ξανά ο Βασίλης

21.02.2021 09:29
«Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε» - Συγκλονίζει ξανά ο Βασίλης - Media

 

Με μια συγκλονιστική ανάρτησή στο Facebook, ο Βασίλης -ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά κατά του Δημήτρη Λιγνάδη- ξεκαθαρίζει: «Μην χρησιμοποιείτε το όνομα μου για πολιτικές σκοπιμότητες. Παρά μόνο αν χρειάζεται για να αλλάξετε το νόμο. Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε»!

Ο 40χρονος, ο οποίος περιέγραψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πώς έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 15 ετών, δηλώνει πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη και επισημαίνει: «Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά». 

«Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν πιστευω σε θεωρίες συνομωσίας. Πιστεύω στην κατάλληλη στιγμή. Δεν πιστεύω στη συγκάλυψη πάνω σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν το διαννοούμαι. Ξέρω τον αδίστακτο και τον χειριστικό όμως. Αυτόν που θα έκανε τα πάντα να σε ξεγελάσει. Αυτόν που δεν πίστευε ότι θα κατηγορηθεί λόγω του κοινωνικού στάτους των θυμάτων. Το βίωσα. Το βιώσαμε, γιατί είμαστε δυστυχώς πολλοί. Μην το ξεχνάς. Τον αδίστακτο. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Δε γνώριζα ούτε πρόσωπα, ούτε ονόματα μέχρι πρότινος. Μην χρησιμοποιείτε το όνομα μου για πολιτικές σκοπιμότητες. Παρά μόνο αν χρειάζεται για να αλλάξετε το νόμο. Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε. Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:42