search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:32
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θα απαντήσω στο «μέτριος» του Λιγνάδη

28.02.2021 18:35
Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θα απαντήσω στο «μέτριος» του Λιγνάδη - Media

 

«Καθόλου δε με ενδιαφέρει και δεν πρόκειται να απαντήσω. Απάντησε όλη η Ελλάδα, όλοι μου οι συνάδελφοι, οπότε εγώ δεν χρειάζεται να πω τίποτα παρά σιωπή».

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ερωτηθείς κατά την παρουσία του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αν ενοχλήθηκε από την αναφορά του προφυλακισθέντος Δημήτρη Λιγνάδη στο πρόσωπό του ως μέτριου ηθοποιού.

Ο κ. Μπιμπίλας σημείωσε ότι οι καταγγελίες των ηθοποιών στο Σωματείο είναι καθημερινές και εξετάζονται από το Πειθαρχικό Συμβούλιο. «Υπάρχουν καταγγελίες που έρχονται καθημερινά. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι ανοιχτό», είπε. Σύμφωνα με τον κ. Μπιμπίλα, «υπάρχουν γενικά διαμαρτυρίες για κακότροπη συμπεριφορά», με το Σωματείο και το Πειθαρχικό του Συμβούλιο να συγκεντρώνει όλες τις καταγγελίες και να τις παραδίδει στη Δικαιοσύνη. «Μπορεί να μην είναι όλες οι πράξεις αξιόποινες».

«Υπάρχει φόβος»

Παρά τον μεγάλο αριθμό των καταγγελιών, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τονίζει ότι υπάρχει ακόμη φόβος και δισταγμός όσον αφορά τις καταγγελίες.

«Υπάρχει ακόμη και τώρα ταμπού, η αίσθηση ότι αν κάποιος πει κατά μπορεί να χάσει τη δουλειά του. Προσπαθούμε να διώξουμε τον φόβο από τους συναδέλφους μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30