search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:11
MENU CLOSE

«Τιτιβίζει» και κριτικάρει Σκανδαλίδη ο Πάγκαλος

08.11.2012 09:54
Πάγκαλος: « Η συνδικαλιστική σαβούρα του ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ» - Media

«Καρφιά» μέσω twitter έριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τα «όχι» στα μέτρα από στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Καρφιά» μέσω twitter έριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στους αντιρρησίες του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την χθεσινή ψηφοφορία για το Μνημόνιο 3.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Κώστα Σκανδαλίδη σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια Κώστα μου. Πάντα ήσουν με αυτούς που έπρεπε, γλίστραγες με ευκολία. Καλές ψηφοθηρίες, όπου κ αν βρεθείς»
«Με συγκινούσε πάντα η ιδιαιτερότητα, το θάρρος της γνώμης μέχρι και την αποστασία. Είχα το πρώτο, ίσως το δεύτερο, δεν τόλμησα ποτέ το τρίτο» ανέφερε ο κ. Πάγκαλος ενώ κατέληξε λέγοντας πως: «Θα ‘βλεπα με συμπάθεια τις αποσκιρτήσεις, εάν ήμουν σίγουρος ότι αποκλειστική αιτία είναι η πολιτική διαφωνία. Έλα όμως που είναι τόσο αβανταδόρικο το επιχείρημα που τους ταυτίζει με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή. Έλα που όλοι οι προηγούμενοι στον ίδιο δρόμο εκλέχθηκαν θριαμβευτικά ενώ με το κατασπαραγμένο ΠΑΣΟΚ θα ήταν εκτός βουλής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:10