16/01/2019 03:02:43
17.1.2013 / ΠΟΝΤΙΚΙ ART

Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί

Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί - Media
Συνέντευξη Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Μαθαίνω να ανοίγω πόρτες και να πηγαίνω στην επόμενη πίστα»
 
Δελτίο καιρού: Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ούτε του αγγέλου του νερό
Οι θρήνοι για το ΕΚΕΒΙ
Χρυσές Σφαίρες: Ανατροπές και Εξομολογήσεις  
Καζαντζάκης τώρα
Ο καθρέφτης του Μπόστ
 
Ναταλία Ρασούλη: «Ο πατέρας μου ήταν η πυξίδα μου»
 
Το «πραξικόπημα» στη Μονή Λαζαριστών. Μετά την ξαφνική διακοπή της δράσης του ΚΘΒΕ στη Μονή Λαζαριστών λόγω υπερβολικού κόστους, εγείρεται θέμα για τη βιωσιμότητά της.
 
Απεργία: Δικαίωμα ή αυτοκτονία; Το Ποντίκι art φιλοξενεί δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την πρόσφατη απόφαση των τεχνικών να βάλουν «μπουρλότο» στην πιο πολυδάπανη κρατική σκηνή της χώρας. 
 
Θα τραγουδήσω στο facebook για μένα. Τί γράφουν στις επίσημες ιστοσελίδες τους και στα κοινωνικά δίκτυα για τους εαυτούς τους συνθέτες και ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.
 
Στο «Χάραμα» του Τσιτσάνη. Με αφορμή την επέτειο θανάτου, γυρίσαμε πίσω στο χρόνο και θυμηθήκαμε την εποχή που τα θρυλικά του ταξίμια ήταν το σάουντρακ μιας άλλης Ελλάδας.
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Django: Ο τιμωρός», «Πιετά», «Το κεφάλαιο», «Άλλοθι», «Ιστορίες της ζωής μας», «Ψάχνοντας τον Νέμο 3d».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.