18/07/2019 08:49:33
20.4.2010

Καλή τους συγ-χώνευση!

Καλή τους συγ-χώνευση! - Media

Ανάμεσα στους ποικίλους όρους που θα μας θέσει, άμα τη εμφανίσει, το ΔΝΤ έχουμε ήδη δει κάμποσες φορές να αναφέρεται και η «συγχώνευση οργανισμών»… Φαίνεται όμως ότι οι επιτελείς του ΥΥΚΑ δε θα περιμένουν το ΔΝΤ για να προχωρήσουν στην όσμωση κάποιων προνοιακών και υγειονομικών Ιδρυμάτων που θεωρούνται αντιπαραγωγικά…

Ήδη προτάθηκε η κατάργηση του Εθνικού Κέντρου Ερευνών Υγείας και η μεταφορά του έργου του σε άλλες δομές του υπουργείου Υγείας. Συζητείται επίσης η συγχώνευση του Κέντρου Κληρονομικών Νόσων Αίματος με το Εθνικό Κέντρο Αίματος, του Ινστιτούτου Κοινωνικής Δημογραφίας και Έρευνας  με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, του Εθνικού Παρατηρητηρίου Ατόμων με Αναπηρίες με το Εθνικό Κέντρο Αλληλεγγύης και του Ιδρύματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης  με το Εθνικό Κέντρο Αλληλεγγύης.

Δεν είναι απίθανο επίσης, στο όνομα της Αγίας Μείωσης των δαπανών να συγχωνευτούν και να κλείσουν μικρά νοσοκομεία σε όλη της χώρα. Ας ελπίσουμε ότι δε θα καούν και τα χλωρά μαζί με τα ξερά… κι ας ευχηθούμε «Καλή μας συγ-χώνευση» γενικώς!


ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.