search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία Δραγασάκη για τη ματαίωση επίκαιρων ερωτήσων

12.04.2013 10:13
Διαμαρτυρία Δραγασάκη για τη ματαίωση επίκαιρων ερωτήσων - Media

Να ενημερωθεί άμεσα, τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης όσο και η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, για το φαινόμενο ματαίωσης της συζήτησης των επικαίρων ερωτήσεων που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, ζήτησε ο Δ΄Αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Δραγασάκης.

Να ενημερωθεί άμεσα, τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης όσο και η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, για το φαινόμενο ματαίωσης της συζήτησης των επικαίρων ερωτήσεων που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, ζήτησε ο Δ΄Αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Δραγασάκης, από την υπηρεσία κοινοβουλευτικού ελέγχου.
 
Από τις 11 επίκαιρες ερωτήσεις που είχαν εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη, συζητήθηκαν μόνο οι δύο, η μία αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών και η άλλη αρμοδιότητας Πολιτισμού.
 
Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει εκ νέου τη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων που ήδη έχει επισημάνει στην κυβέρνηση, φαινόμενο απροθυμίας προσέλευσης υπουργών στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

«Η εικόνα δεν τιμά ούτε την κυβέρνηση ούτε και τη λειτουργία μας» ανέφερε ο κ. Δραγασάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14