17/11/2019 18:49:42

Ραγκούσης: \"... η κατάντια του Βενιζέλου\"

Ραγκούσης: \"... η κατάντια του Βενιζέλου\" - Media
Αιχμηρή απάντηση εξέδωσε ο Γ. Ραγκούσης στην επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο*. «Παραδίδεται στην κρίση των εκατομμυρίων πολιτών που κατά καιρούς εμπιστεύθηκαν τη δημοκρατική παράταξη η κατάντια του κ. Βενιζέλου να εξαπολύσει προσωπική επίθεση εναντίον μου μέσα από τις σελίδες του Γ. Τράγκα επιβεβαιώνοντας το δόγμα ότι ''το μέσο είναι το μήνυμα''», αναφέρει.
 
Ο πρώην υπουργός επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου προσθέτει:

«Αντιπαρέρχομαι και αδιαφορώ παντελώς για τις ανοησίες, τα ψέματα και τους εξυπνακισμούς με τους οποίους μου επιτέθηκε. Ο δημόσιος πολιτικός του λόγος πάντα τέτοιος ήταν.

» Όμως, δεν αντιπαρέρχομαι και δεν αδιαφορώ καθόλου για το γεγονός ότι με αντάλλαγμα την προσωπική του ασυλία και προστασία οδηγεί όλο και περισσότερο το σημερινό ΠΑΣΟΚ να εργάζεται όχι για τη σωτηρία της χώρας αλλά για την παλινόρθωση του πελατειακού και παλαιοκομματικού κράτους της μεταπολίτευσης που μας χρεοκόπησε.

» Δεν αντιπαρέρχομαι και δεν αδιαφορώ καθόλου για το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος -ο οποίος πρώτα εκλέχθηκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μετά έγινε γνωστός και ο ρόλος του στον ενταφιασμό της λίστας Λαγκάρντ, μέσα στην οποία φέρεται να υπάρχει και το όνομα του Γ. Τράγκα- καθημερινά συμπράττει στην εδραίωση του νέου συστήματος διαπλοκής του καθοδηγούμενου κ. Σαμαρά.

» Και δεν αντιπαρέρχομαι και δεν αδιαφορώ καθόλου για το γεγονός ότι εξ αιτίας της προσωπικής του πολιτικής εξουδετέρωσης και ομηρίας επιτρέπει στον κ Σαμαρά και την ακροδεξιά ηγετική του ομάδα να οικειοποιούνται - παρότι τότε τις υπονόμευσαν με κάθε τρόπο -τις ιστορικές θυσίες που έκαναν εκατομμύρια Έλληνες και μία παράταξη μόνη της για να μείνει η Ελλάδα όρθια.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κ. Βενιζέλο έχει εδώ και μήνες ξεκινήσει κι ας απολαμβάνει και τη συμπαράσταση του Γ. Τράγκα.»
 
* Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη στο περιοδικό Crash είχε επιτεθεί προσωπικά στον Γιώργο Ραγκούση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «δεν συνιστά μέγεθος του δημοσίου βίου» και ότι ήταν λάθος που τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.