search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Ο μέγας… Δούκας

10.05.2010 10:13
oldphotos127348640244.jpg

Πολλά ερωτήματα έχει δημιουργήσει η εκ των υστέρων απο­δοχή του Πέτρου Δούκα στην εξεταστική επιτροπή του Βατοπεδίου ότι το Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου είχε παρέμβει για την υπόθεση της μονής.

Πολλά ερωτήματα έχει δημιουργήσει η εκ των υστέρων απο­δοχή του Πέτρου Δούκα στην εξεταστική επιτροπή του Βατοπεδίου ότι το Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου είχε παρέμβει για την υπόθεση της μονής. «Το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε την πορεία της υπόθεσης αφού από τον Ιούνιο του 2004 μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Αγγέλου, διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, και μου ζήτησε να εξετάσω κατά προτεραιότητα τη γνωμοδότηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων κτημάτων» είπε. Το ενδιαφέρον είναι ότι στην πρώτη εξεταστική επιτροπή για το Βατοπέδι ο Δούκας δεν είχε αναφέρει κάτι σχετικό. Ποιο λοιπόν είναι αυτό το γεγονός που του φρεσκάρισε τη μνήμη και τον έκανε να θυμηθεί την παρέμβαση του Μαξίμου – ή μή­πως εδώ ταιριάζει το ρητό «ο σώζων εαυτόν σωθήτω»;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27