search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα οι επιβαίνοντες στο φουσκωτό – οπλοστάσιο

31.07.2013 12:29
Στον εισαγγελέα οι επιβαίνοντες στο φουσκωτό - οπλοστάσιο - Media

Στον Εισαγγελέα Εφετών Χίου οδηγούνται σήμερα τα έξι άτομα που συνελήφθησαν χθες για την υπόθεση του φουσκωτού που μετέφερε οπλισμό και εκρηκτικά.

Στον Εισαγγελέα Εφετών Χίου οδηγούνται σήμερα τα έξι άτομα που συνελήφθησαν χθες για την υπόθεση του φουσκωτού που μετέφερε οπλισμό και εκρηκτικά.
 
Οι συλληφθέντες – τρεις Έλληνες και τρεις αλλοδαποί – βαρύνονται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που συνδέονται με τρομοκρατική δραστηριότητα, όπως κατασκευή, προμήθεια, κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών και βομβών, κατοχή και μεταφορά πολεμικού υλικού κ.λπ.
 
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση.
 
Χθες πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες και χώρους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κόρινθο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κάρτες SIM , μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, συσκευές USB , εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ψηφιακοί δίσκοι CD και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων και βιβλίων.
 
Επιπλέον, προσήχθησαν 14 άτομα, και συγκεκριμένα έντεκα 11 από την Αθήνα και τρία από τη Θεσσαλονίκη. Από τους 11 προσαχθέντες στην Αθήνα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κατοχή πλαστού διαβατηρίου και απόκρυψη των στοιχείων ταυτότητάς τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27