search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 07:49
MENU CLOSE

ΠΑΟΚ-Σάλκε με φόντο τα «αστέρια»

27.08.2013 06:33
ΠΑΟΚ-Σάλκε με φόντο τα «αστέρια» - Media

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ιστορίας του ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην (άδεια δυστυχώς) Τούμπα την γερμανική Σάλκε, προσδοκώντας στην πολυπόθητη πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ιστορίας του ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην (άδεια δυστυχώς) Τούμπα την γερμανική Σάλκε, προσδοκώντας στην πολυπόθητη πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 21:45 οι παίκτες του Στέφενς θα κληθούν να υπερασπιστούν την ισοπαλία με 1-1 που έφεραν στο Γκεζελκίρχεν και να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Θεσσαλονικείς προκρίνονται με ισοπαλία 0-0 και με κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ αν το ματς λήξει 1-1 θα ακολουθήσει παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.
 
Όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως το σημερινό ματς είναι ικανό να αλλάξει την ιστορία του συλλόγου και σε περίπτωση πρόκρισης ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Στέφενς σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Σπυρόπουλο.
 
Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Τζιόλης. Την μεσοεπιθετική γραμμή θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Λούκας και Στοχ, με μοναδικό προωθημένο τον Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Τζανδάρης, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ και Σκόνδρας. Εκτός έμειναν οι Λίνο, Λόπεθ και Λόρενς.
 
Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Γενς Κέλερ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους Χίλντενμπραντ (τερματοφύλακας), Χόγκλαντ, Ματίπ, Χεβέντες, Φουτς (άμυνα), Τζόουνς, Νοϊστέντερ (ως αμυντικά χαφ), Κλέμες, Ντράξλερ, Φαρφάν (στα χαφ) και Σαλάι (στην κορυφή της επίθεσης). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φέρμαν, Πούκι, Μέιερ, Ουτσίντα, Γκορέτσκα, Χέγκερ και Σαντάνα. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Χούντελααρ.
 
Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρέκελ και Ζέινστρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 07:44