search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Ε. Αρβελέρ: «Βλάκας» ο Σταυρίδης, «παράδειγμα βλακείας» ο Άδωνις

02.09.2013 09:31
Ε. Αρβελέρ: «Βλάκας» ο Σταυρίδης, «παράδειγμα βλακείας» ο Άδωνις - Media

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε η διεθνούς φήμης βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ.

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε η διεθνούς φήμης βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ.
 
Μιλώντας στην εκπομπή «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 η Ε. Αρβελέρ αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, ενώ παράλληλα άφησε μία αιχμή κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου: «Δεν τα φάγαμε όλοι όπως είπε κάποιος, αλλά νομίζω ότι πραγματικά φταίμε όλοι ως μέλη μιας κοινωνίας».
 
Ακολούθως η κ. Αρβελέρ σχολίασε την αποπομπή του Στέλιου Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ και την επίμαχη πτήση στο λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη:
 
«Ήταν φίλος με αυτούς με τους οποίους έκανε τη σύμβαση; Αν ήταν, είναι κακό. Είναι βλάκας».
 
Απ’ τα πυρά της δεν διέφυγε ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τον οποίο χαρακτήρισε παράδειγμα βλακείας. Επισήμανε δε ότι «Υπουργώ σημαίνει υπηρετώ».
 
Τέλος, η γνωστή βυζαντινολόγος αναφέρθηκε στον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη και τις φωτογραφίες της σορού του που δημοσιεύθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ. «Εκείνος που φταίει, είναι αυτός που έδωσε τη φωτογραφία. Από πίσω υπάρχει το αν κάποιος τον πλήρωσε για να το κάνει, γιατί κλπ.», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:36