search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:20
MENU CLOSE

O «αστυνομικός» ήταν μπερμπάντης…

15.09.2013 17:56
O «αστυνομικός» ήταν μπερμπάντης…
 - Media

Πολλές φορές πολίτες διαφόρων χωρών έχουν παραπονεθεί για χρήση υπερβολικής βίας ή άλλων μεθόδων από τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές.

Πολλές φορές πολίτες διαφόρων χωρών έχουν παραπονεθεί για χρήση υπερβολικής βίας ή άλλων μεθόδων από τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Γιατί στο συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη στο Λος Άντζελες, η διαμαρτυρία του πολίτη κατά του οργάνου ήταν… άλλης φύσεως.

Αλλά και ο «αστυνομικός» αποδείχτηκε ότι ήταν «μαϊμού».

Ο Ταρίκ Ιμπραίμ Μούσα, 33 χρόνων σήμερα, είχε το χούϊ να παριστάνει τον αστυνομικό. Είτε φορώντας μια ψεύτικη στολή και κουβαλώντας έναν ανάλογο σήμα, είτε εμφανιζόμενος ως μυστικός.

Με την τελευταία του «ιδιότητα» συνέλλαβε έναν 22χρονος ο οποίος πουλούσε παράνομα cd και dvd στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ. Κατά της διάρκεια της σύλληψης, παρατήρησε τη φωτογραφία της συντρόφου του συλληφθέντα και του… καλάρεσε. Πρότεινε λοιπόν στον νεαρό αντί να τον οδηγήσει στο τμήμα για τα περαιτέρω, να κανονίσει να περάσει μια ώρα προσωπικών επαφών με τη γυναίκα και να αποσύρει τις κατηγορίες.

Ο μικροαπατεώνας αρχικά δέχτηκε αλλά όταν είπε το συμβάν στους φίλους του, ένας εξ αυτών αποφάσισε να καταγγείλει τον «αστυνομικό» στο αρμόδιο τμήμα. Αποδείχτηκε έτσι ότι ο Μούσα ήταν όλο… μούσια και όταν πήγε στο προκαθορισμένο ραντεβού πιστεύοντας ότι θα περάσει καλά, είδε τους αληθινούς αστυνομικούς να τον περιμένουν και να του περνάνε χειροπέδες στα χέρια.

Η δίκη του έγινε την Παρασκευή, ο Μούσα «έφαγε» ποινή κάθειρξης 10 ετών και ο επόμενος που θα θελήσει να κάνει το ίδιο κόλπο θα το σκεφτεί καλύτερα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14