search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:22
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

16.10.2013 21:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Δελτίο καιρού:
Μια νοικοκυρά που γράφει ιστορίες
Διανοούμενοι cool και κούληδες
Λάρς φόν Τρίερ: ο μέτρ της διαφήμισης

Δελτίο καιρού:
Μια νοικοκυρά που γράφει ιστορίες
Διανοούμενοι cool και κούληδες
Λάρς φόν Τρίερ: ο μέτρ της διαφήμισης
 
 
Μουσικά τάλεντ σόου … μιας χρήσης. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει και στην ελληνική τηλεόραση το δημοφιλές μουσικό τάλεντ σόου «The Voice» (τον Νοέμβριο στον ΑΝΤ1). Μένει να δούμε αν το «The Voice of Greece» θα στεριώσει στην ελληνική TV ή θα έχει παρόμοια τύχη με άλλα μουσικά σόου που πέρασαν από τους δέκτες μας, αλλά δεν κατάφεραν να επιβιώσουν.
 
Ψέματα και αλήθειες για τα τεμένη. Τα μνημεία δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από την πολιτική και τη διπλωματία. Άντε όμως να πείσει κανείς γι΄ αυτό τον Τούρκο πρωθυπουργό. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσον αφορά τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, που δεν την ανοίγει, ο κ. Ερντογάν πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας μάλιστα ψέματα.
 
Κάνε μου λιγάκι … κλικ. Η τύχη ενός τραγουδιού δεν κρίνεται απαραίτητα από το χειροκρότημα, αλλά από τα … κλικαρίσματα. Νέοι, αλλά και παλιότεροι καλλιτέχνες, από τη Νατάσσα Μποφίλιου έως τον Γιώργο Νταλάρα, «ρίχνουν» τα καινούργια τους κομμάτια πρώτα στο Διαδίκτυο.
 
Αφιέρωμα Αλμπέρ Καμύ:

  • Ένας τσάμπιον της γοητείας. Κύλησαν εκατό χρόνια από την γέννησή του. Το 1913, στις 7 Νοεμβρίου, γεννιέται ένας από τους πιο αστραφτερούς και πιο παρεξηγημένους δημιουργούς του 20ού αιώνα. Ο Αλμπέρ Καμύ. Πάνω απ’ όλα ήταν μετρ της αμφιβολίας και της αμφισβήτησης. Και ήταν τσάμπιον της γοητείας!

 

  • «Η καρδιά μου είναι ελληνική». Ένα ντοκιμαντέρ για τον Αλμπέρ Καμύ, που έχει ήδη ολοκληρωθεί και υπογράφει ο Γάλλος σκηνοθέτης Αμπραάμ Σεγκάλ έρχεται να ερευνήσει πώς η σκέψη του μεγάλου Γάλλου διανοητή και συγγραφέα μπορεί να διαφωτίσει τα σύγχρονα κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα. Γυρίσματα έγιναν και στην Ελλάδα.

 
Αντέλ Εξαρχόπουλος: «Υπάρχουν ακόμα σύνορα που πρέπει να καταρρίψουμε»
Η χαριτωμένη και διάσημη στα δεκαεννιά της χρόνια Γαλλίδα ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος, η οποία βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα, μας μίλησε για την ταινία που βραβεύτηκε και προκάλεσε τόσο ντόρο, και φυσικά για τις λεσβιακές σκηνές.
 
Ο Σταμάτης Κόκοτας συγκίνησε στο Ηρώδειο
 
 
Το καλαμπόκι που έγινε … χρυσός. «Βρες ένα καλό μέρος για να πουλάς ποπ κορν και χτίσε ένα θέατρο εκεί γύρω». Αυτή η έκφραση των πλανόδιων μικροπωλητών συνόψιζε πώς το ποπ κορν στο σινεμά είναι κάτι περισσότερο από βούτυρο και αλάτι.
 
Ένας πιανίστας «πρωταθλητής της Ελλάδος»
Λίγο πριν από την εμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής, ο πιανίστας κ. Λεφέβρ μίλησε στο «Ποντίκι Art» για δύο από τα πιο αγαπημένα του θέματα: τη μουσική και την… Ελλάδα
 
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σηκώνει αυλαία
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Νέα και Όμορφη»,
«Μια στάση πριν το τέλος», «Όσα φέρνει ο χρόνος», «Riddick», «Προβάλλεται ακόμη: Οικογενειακή Υπόθεση».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:21